Aquesta recepta és del llibre gran de la Thermomix. Jo he fet la meitat de les quantitats i he variat una mica el muntatge de la tarta.
INGREDIENTS:
250 gr de nata per muntar ben freda
150 gr de formatge per untar tipus Philadelphia
25 gr de sucre
1 pot de 1/2 kg de pinya en almibar
bizcochos de soletilla
Es bat la nata amb el formatge i el sucre durant 2 minuts a velocitat 2 1/2. Es retira del got i sense netejar-lo s'hi aboca la pinya en almibar (sense el suc), en reservarem 3-4 rodanxes per decorar, i es tritura a velocitat 6 durant 1 minut.
Per muntar el plat utilitzarem un bol rodó (tipus flanera). Al fons hi posarem una rodanxa de pinya, i amb la crema de nata i formatge anirem fent una capa, a les parets del motllo hi posarem mitges rodanxes de pinya, també, i cobrirem amb la nata i el formatge fins a l'alçada de les mitges rodanxes. Ara agafarem una rodona feta amb el pa de pessic i la sucarem a l'almibar reservat i ho posarem a sobre. Barregem la nata amb el formatge que ens queda amb la pinya triturada i ho posem per sobre del pa de pessic. Per finalitzar una altra rodona de pa de pessic sucada amb l'almibar per tapar el pastís.
Ho deixem a la nevera durant 3 o 4 hores o fins que qualli. Per servir ho desmotllem sobre un plat donant-li la volta i ja està lles per menjar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada