dimarts, 5 de maig del 2009

CUIXETES DE POLLASTRE A LA CAÇOLA

INGREDIENTS:

8 contracuixes de pollastre
1 ceba
1 tomàquet
2 pastanagues
3 grans d'all
caldo de gallina
oli
sal
pebre
patates (opcional)

En una caçola hi posem un dit d'oli i fem enrossir les cuixetes que previament haurem salpebrat. Les retirem i les reservem. A la mateixa caçola hi posem una mica més d'oli, i fem sofregir els grans d'all, la ceba tallada petita, el tomaquet a trossos i les pastanagues fetes a rodanxes, o deixem que vagi sofregint a foc suau durant 20 minuts. Afegim a la caçola les cuixetes i ho cobrim amb caldo. Ho deixem fent el xup-xup a foc suau durant 30-40 minuts, controlant que no se'n evapori tot el caldo.
Finalment, i si es vol, es posen les patates tallades a daus (que podeu haver fregit previament o no), i es deixen coure fins que les patates ja siguin toves.

I ja ho podem emplatar i menjar!!! Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada