diumenge, 25 de gener de 2009

BOMBONS DE FOIE


IMPRESSIONANTS!!! Molt bons i molt fàcils de fer, només es necessita una mica de paciència. Ideals per portar quan vas de convidat a casa d'algú, perquè sorprenen.
Aquesta recepta la vaig treure de la web http://cositasricasdeirene.blogspot.com/ i fa dies que la volia provar i ens ha sorprès moltíssim a tots.

INGREDIENTS (no poso les quantitats perque depèn del motllo que s'utilitzi)

Xocolata de cobertura
Foie
Motllo de silicona

Posem a fondre al bany maria la xocolata, i procurem que es mantingui a la mateixa temperatura. Agafem el motllo i amb un pinzell de cuina, pinzellem be cada un dels dels forats del motllo. Un cop hi hagi una bona capa de xocolata ho posem al congelador i ho deixem fins que s'endureixi (uns 10 minuts). Ho tornem a pinzellar amb xocolata, una altra bona capa, i al congelador de nou fins que es torni a endurir.
Mentrestant agafem el foie i l'aixafem amb la forquilla.
Un cop estigui la xocolata endurida per segon cop, anem omplint cadascú dels forats amb el foie, omplint-los be, per tal que no quedin buits. Ja per últim ho tornem a pinzellar tot amb la xocolata i ho deixem al congelador fins que estigui completament congelat.
Per servir els bombons els desmotllem i els presentem. Cal treure'ls del congelador uns 10 minuts abans de servir.

Bon profit.

1 comentari:

  1. Hola! Acabo de descobrir el teu blog a través de la procedència dels visitants al meu blog! ;) jeje
    Per cert, aquesta recepta és molt original!! No he provat mai foie amb xocolata!!

    ResponElimina