INGREDIENTS:
500g ametlla molta
400g sucre
300g patates sense pelar
rovell d'ou
pinyons, ametlla, coco, xocolata, ...
ELABORACIO:
Es fan bullir les patates, es pelen i s'aixafen quan encara són calentes, i es deixen refredar.
A continuació s'afegeix l'ametlla i el sucre i es barregen molt be tots els ingredients fins aconseguir una massa homogènia.
Es deixa reposar un minim de 2 hores a la nevera.
PINYONS
Es fan boletes de massa i es passen per rovell d'ou abans de rebossar-los en pinyons.
AMETLLA
Es fa un xurro llarg que es talla en porcions del tamany croqueta, es passen per ou batut i després per ametlla palet o granet.
COCO
S'agafa un troç de massa i s'hi barreja coco, al vostre gust. Normalment se'ls dona forma de muntanya i es pinten amb ou batut.
XOCOLATA
S'agafa un troç de massa i s'hi barreja xocolata en pols o fideus de xocolata. Tot seguit es fan boletes i es rebossen amb fideus de xocolata.
Els panellets es van posant a sobre d'una safata previament untada amb mantega, per tal que no s'enganxin i es posen al forn, calentat previament, durant 10-15 minuts a 200º
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada