diumenge, 3 de juny del 2012

VISCA ELS NUVIS!!!

Aquesta comanda ha estat molt especial, es pot dir que hi he estat treballant tot el mes de maig. El dissabte passat es va casar la filla de la Maite, la mestra de la classe de les meves filles, i em va demanar preparar unes galetes per entregar de recordatori a la festa.
Les galetes havien de ser a partir d'una foto de la sombra de la parella reflexada a la sorra de la platja.


Quan vaig rebre la foto no sabia per on començar, ho veia molt complicat poder identificar sobre una galeta el que havia de ser una imatge tant romàntica, però com que a mi m'agraden els reptes em vaig posar a treballar i a buscar per internet, els vaig presentar tres mostres de les que en van triar una, que és la que vaig tirar endavant. Prèviament vaig haver de fer un tallador amb la forma. A partir d'un retall de la foto a la mida que a mi m'interessava i d'un tallador vell, vaig anar donant forma al meu tallador personalitzat.











 

Era la meva primera comanda d'una quantitat considerable, o sigui que no podia deixar tota la feina per l'últim dia. Durant dues setmanes em vaig anar organitzant per tenir les formes de fondant tallades i guardades entre plàstic per tal que no es sequessin  i per l'última setmana vaig fer les galetes el muntatge de les mateixes i l'empaquetat! Va ser una feinada, durant dies la casa només feia olor a fondant i a mantega! Però jo vaig estar molt contenta amb el resultat i espero que els nuvis i els convidats també.


MOLTES FELICITATS PARELLA!!!




2 comentaris:

  1. Hola Montse, sóc la Mireia, la filla de la Maite..
    Les galetes ens van encantar i als nostres convidats també!
    La feinada va valdre la pena!
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. Estic molt contenta que us agradessin. Moltes gracies a vosaltres per demanar-les! si mai necessiteu alguna cosa més ja sabeu on trobar-me.

    ResponElimina