diumenge, 24 de maig del 2009
PALMERES
Aquestes pastes de masa fullada són delicioses i molt senzilles de fer. Jo he comprat la masa al Lindt, fresca i ja preparada per posar-la al forn. Amb un paquet en surten moltes però tant bon punt es posen a la taula us asseguro que volen!
Els ingredients ben senzills: un paquet de pasta fullada, sucre
El procediment molt senzill, també: s'agafa le full i es desenrolla, es talla pel mig i s'escampa força sucre per sobre d'una de les parts, l'altra part es posa a sobre la primera, tapant el sucre. Es procedeix a enrotllar un dels extrems fins a la meitat i es fa el mateix amb l'altre extrem. Amb un ganivet ben afilat es van tallant trossos de masa de mig centimetre, més o menys, que anirem deixant sobre la safata de forn, a la que previament haurem posat un paper de forn. S'hi escampa més sucre per sobre de cada palmera i es posa al forn, previament escalfat a 180º durant uns 15 minuts, o fins que les veiem ben rosses.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada