diumenge, 28 de desembre del 2008

ALETES DE POLLASTRE AMB LLIMONA, MEL I SOJA AMB THERMOMIX

5-6 DENTS D'ALL
50 g DE SUC DE LLIMONA
70 g DE MEL
70 g DE SOJA (JO FAIG SERVIR LA KIKOMAN)
50 g D'OLI D'OLIVA VERGE
1/2 CULLERADA DE JENGIBRE EN POLS (JO NO N'HI POSO)
PEBRE NEGRE
1 KG D'ALETES DE POLLASTRE

1 Posa els alls en el got i trosseja 4 segons a vel 5
2 Afegeix tots els ingredients, menys les aletes. Barreja 5 segons a vel 5
3 Posa les aletes en un bol i afegeix la barreja del got i deixa-ho marinar com a mínim 1/2 hora
4 Tira-ho tot al got i programa 25 minuts, 100º, gir a l'esquerra i vel cullera
5 Treu el cubilet i programa 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i vel cullera per reduïr la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada