5-6 DENTS D'ALL
50 g DE SUC DE LLIMONA
70 g DE MEL
70 g DE SOJA (JO FAIG SERVIR LA KIKOMAN)
50 g D'OLI D'OLIVA VERGE
1/2 CULLERADA DE JENGIBRE EN POLS (JO NO N'HI POSO)
PEBRE NEGRE
1 KG D'ALETES DE POLLASTRE
1 Posa els alls en el got i trosseja 4 segons a vel 5
2 Afegeix tots els ingredients, menys les aletes. Barreja 5 segons a vel 5
3 Posa les aletes en un bol i afegeix la barreja del got i deixa-ho marinar com a mínim 1/2 hora
4 Tira-ho tot al got i programa 25 minuts, 100º, gir a l'esquerra i vel cullera
5 Treu el cubilet i programa 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i vel cullera per reduïr la salsa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada