Fa Massa dies que estic de vacances sense thermomix, sense galetes, sense mantega, ... I avui ja no podia més!
Aquest vespre, després de sopar tenia el caprici d'alguna cosa dolça I he mirat pels armaris però res em convencia. Sobre la nevera un vell robot de cuina m' ha fet l'ullet i a treballar m'he dit!
Per les dates que són he pensat en unes rosquilles I aquest n'és el resultat.
INGREDIENTS:
1 ou
la mesura d'una tasseta de les de tallat de: * oli d'oliva
* llet
* sucre
* anís
1 sobre de llevat
1/2 kilo de farina
Es barregen tots els ingredients, sense incorporar tota la farina, ja que en reservarem una mica per si cal afegir-la al final.
Ha de quedar una massa tova, que s'enganxa als dits. Si cal afegir la mica de farina reservada.
Ho deixem reposar en un bol gran durant 1/2 hora, per tal que fermenti.
Mentrestant preparem una paella amb oli de girasol. Agafem porcions de massa i en fem una bola, amb les mans ben untades d'oli per tal que no se'ns enganxi, a la bola li fem un forat al mig i ho posem a la paella amb l'oli ben calent. Anem vigilant que es facin rosses per les dues bandes i les traiem per depositar-les en un plat amb paper absorvent per tal de reduïr una mica la quantitat d'oli de fregir. Un cop es refredin una mica i es puguin manipular es passen a un altre plat amb sucre i es rebossen be per tots dos costats. I ja estan a punt per menjar!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada