diumenge, 19 de febrer de 2012

RED VELVET CUPCAKES

Finalment no m'he pogut resistir! Tothom en parla, tothom les prepara i molta gent les ha provat, i no m'estranya que siguin tant famoses, son les reines de les cupcakes. Tant esponjoses, suaus, dolces i amb aquest color .... mmmmmm et provoquen i diuen mengem.
Be espero que les proveu i ja em direu que us semblen. De moment us penjo la recepta, del blog del Rincon de Bea.

fotos Rafa Corts
fotos Rafa Corts
 INGREDIENTS SECS
350 gr farina
300 gr sucre
1cullerada de cacao en pols
1cullerada de sal
1 cullerada de bicarbonat sòdic

INGREDIENTS HUMITS
2 ous grossos
250 ml d'oli
240 ml de buttermilk
1 culleradeta de vinagre blanc
1culleradeta de vainilla
1 culleradeta de colorant vermell

PROCEDIMENT

precalentar el forn a 175
en un bol barrejar bé els ingredients secs, passar pel colador per tal que no quedin grumolls i reservar.
en un altre bol barrejar bé els ingredients húmits.
anar incorporant els ingredients secs en el bol dels húmits, poc a poc per tal que es vagin integrant bé.
un cop ben barrejat omplir càpsules de cupcake fins la meitat o un motlle de 22cm i posar al forn, en el cas de cupcakes durant 15 minuts i per un pastís durant 40 minuts, tot i que sempre anirà en funció del forn, o sigui que la millor manera de comprovar si ja estan cuits és punxar el  centre amb un escuradents i quan surt sec, és que ja està.

Aquesta meravella s'acompanya de FROSTING CREAM CHEESE que jo l'he preparat amb els següents ingredients:

150 gr de sucre glass
250 gr de formatge d'untar (tipus Philadelphia)
250 de nata per muntar
muntar la nata i quan estigui afegir-hi el sucre i finalment el formatge, tot batent a baixa velocitat per tal que no baixi la nata. i ja està preparat per utilitzar.

fotos Rafa Corts
fotos Rafa Corts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada