dimarts, 14 d’abril del 2009
SÈPIA DE LA MONTSE
Feia molt de temps que no preparava aquesta sèpia i l'altre dia tot parlant amb el Damià i l'Angelines m'ho van recordar i em van agafar ganes de tornar-la a preparar. La recepta original és treta d'un llibre que va regalar l'Avui ara deu fer uns 10-15 anys, però jo la vaig adaptar al nostre gust.
INGREDIENTS:
800 gr de sèpia de la gran (la que vènen amb pell i que no és tant blanca)
1 litre d'aigua
1 ceba grossa
4 tomàquets mitjans ben madurs
4 grans d'all
sal
oli
En una cassola s'hi posa l'oli ( uns 200 cc) i es sofregeix la ceba tallada a trossets i els alls, després hi afegim el tomàquets tallat a trossos i es deixa que enrosseixi una estona. Seguidament hi afegim la sèpia tallada a trossos, i l'aigua i ho deixem bullint amb la cassola tapada durant 3/4 hora. Passat aquest temps la sèpia ha de ser ben toveta. Després hi afegim les patates i ho deixem bullir 1/4 hora o 20 minuts i ja està llest per menjar. Que aprofiti!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
FANS
Etiquetes
- CELEBRACIONS (64)
- COCTELERIA (1)
- CUINA TRADICIONAL (11)
- FONDANT (27)
- GALETES (26)
- GUARNICIONS (3)
- MONES (2)
- PA I PASTES (4)
- PICA-PICA (3)
- POSTRES (46)
- SALSES (1)
- TALLER (2)
- THERMOMIX (75)
- XOCOLATA (25)
Recorda que tinc el copyright d'aquesta sepia. Ho podem arreclar bastant baratet.
ResponEliminaDamià
Quin morro que tens!!! Però si no t'has posat mai a la cuina!!!
ResponElimina